Realisaties Opening Anylink

Contacteer ons

Private events

Bijzondere momenten in uw leven vragen bijzondere aandacht. Bij het organiseren van jouw private event zorgt de Belgique events steeds voor een persoonlijke aanpak en organisatie op maat. Met grote zorg en toewijding laten we al jouw wensen en dromen in vervulling gaan.

Klik hier voor meer informatie...

Corporate events

Een productlancering, opendeurdag of memorabel bedrijfsfeest, de Belgique events zet jouw bedrijf in de schijnwerpers. Bij elk event houdt de Belgique events rekening met de sleutelwoorden: timing, exclusiviteit & originaliteit. Laat een blijvende indruk na bij klanten, collega’s en werknemers.

Klik hier voor meer informatie...

Expertise, knowhow
en oog voor detail

Bij de Belgique events wordt geen enkel detail uit het oog verloren. Onze basisingrediënten voor een perfect georganiseerd event zijn: verfijning, kwaliteit en exclusiviteit. Hiermee maken we van jouw event een onvergetelijke ervaring.

Een feest laat zich niet organiseren als een alledaags etentje. De visie en het kwaliteitsgevoel van wedding- en eventplanner Arnaud Beyls staan garant voor perfectie. Hij organiseert samen met zijn vertrouwde partners voor jou een niet-zo-alledaags feestje.

Let's talk